Елегантните, облечени в сатен балетни обувки може да не са първото

...
Елегантните, облечени в сатен балетни обувки може да не са първото
Коментари Харесай

Балетните обувки на Miu Miu са #musthave за тази есен

Елегантните, облечени в сатен балетни обувки може да не са първото нещо, което очаквате да си проправи път по есенно-зимната писта, само че Miu Miu не обърна внимание на метеорологичните условия и ни впечатли със своите въодушевени от балета обувки, които бързо станаха модерно.

Връщайки се към сбирката пролет/лято 2016 на марката, която за първи път хвърли в светлината на прожекторите паметните обувки с вързани панделки, новото поколение имат по-семпъл контур и се оферират както в кожа без украшения, по този начин и в сатен, и се отличават с ластик с лого каишка.
 Кремена Кунева влиза в листите на Демократична България 30 авг 2022 | Кремена Кунева, основател на фондация „ За положителното “, влиза в листите на „ Демократична България “ за изборите...
Компанията обаче не се въздържа, като стана дума за цветове, по тази причина обувките се оферират в гама от почтени за сласт нюанси, в това число пудрово синьо, алено, розово и бяло. Един чифт за всеки мотив, нали?

За разлика от обувката OG, стилните диктатори към този момент сграбчиха от Miu Miu ballet pump 2.0, в това число Джулия Хобс от Vogue, която стилизира своята с всичко - от мрежести панталони до украсени мини рокли, както вкъщи, по този начин и на отмора.

„ Живеех в белите сатенени балетни обувки на Miu Miu, тъй като те са – давам обещание ви – доста по-практични, в сравнение с звучат “, изяснява Джулия. 

 
               

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР